goededoelen_welzijn_villa_pardoes

Taxatiebureau Von Reth steunt Villa Pardoes

vrijdag 6 mei 2022

Het onafhankelijke taxatiebureau Von Reth biedt ook dit jaar een helpende hand aan Villa Pardoes. Het bureau zet zich al een aantal jaar graag in voor de kwetsbare gezinnen die wekelijks in de Villa verblijven. Door vele gezinnen wordt de vakantieweek in het sprookjesachtige gebouw, die de vorm heeft van een slakkenhuis, omschreven als een lichtpunt waar ze zelfs jaren later nog aan terugdenken. Villa Pardoes zorgt voor hen voor een onvergetelijke week samen genieten, waarin niets moet en alles mag.

Om deze bijzondere vakantiebeleving in de toekomst en in het geval van een calamiteit voort te kunnen zetten, heeft taxatiebureau Von Reth aangeboden om de periodieke herbouwtaxatie van het pand te taxeren. Deze sponsoring heeft een waarde van € 1.250,-. Een bedrag dat Von Reth graag overheeft voor het bieden van een veilige basis voor de gezinnen.

Namens de gezinnen bedanken wij hen voor de geruststelling dat we nog vele droomvakanties in onze Villa voort kunnen zetten!

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt gezinnen uit Nederland met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken!

Deel dit bericht via

Certificeringen